Viziune

Viziune

 ABC pentru animale
 
Situația gravă în care se află cățeii și pisicile din România se datorează lipsei de educație și informare,  precum și a sărăciei multora dintre români. Această combinație duce la neglijarea uneori completă a cățeilor și pisicilor care se înmulțesc necontrolat. Doi căței care se împerechează liber ar putea aduce pe lume în 7 ani peste 60.000 de căței. Progresia este halucinantă, astfel că nu există case sigure pentru acești căței care ajung pe stradă, unde sunt în pericol. 
De aceea, noi desfășurăm programul ABC pentru animale - Animal Birth Control. Prin acest proiect noi oferim sterilizare de la 0 lei pentru cățeii și pisicile care sunt în pericol de înmulțire necontrolată și astfel puii sunt la voia sorții. Până acum am sterilizat 80.000 de câini și pisici, majoritatea în România . 
 
Homeless Animal Hospital 
 
În România, un număr foarte mare de animale bolnave sau în nevoie urgentă de medic, nu ajung NICIODATĂ într-un spital veterinar din lipsa fondurilor. Din acest motiv dreptul la viață este pentru ele doar un slogan catchy, care se pierde în ecoul slab pe care strigătul lor de ajutor îl generează în lumea din jur, care din varii motive nu le poate ajuta. 
De aceea am creeat HAH (Homeless Animal Hospital): programul care ajută concret și decisiv peste 3.000 de animale anual. Mii de zile de spitalizare, zeci de mii de zile de terapie intensivă, mii de operații și anestezii inhalatorie, mii de bandaje, tratamente și consultații gratuite și mii de animale salvate de la moarte. Acestea sunt rezultatele muncii noastre din acest proiect. 
 
Patrula veterinară 
 
Prin acest proiect patrulăm cartierele și satele sărace și identificăm animalele cu probleme urgente de sănătate care nu ajung la medic din motive pecuniare sau de excluziune socială. Nu sunt primite în mijloacele de transport în comun sau Oamenii care doresc să meargă cu ei la doctor sunt criticați de comunitatea locală și stigmatizați. 
Cu ajutorul ambulanței noastre pătrundem în aceste zone și aducem o rază de speranță animalelor dar și Oamenilor care le vor binele. 
 
Educație, Educație, Educație 
 
Ne dorim ca drepturile și nevoile animalelor să fie cunoscute de cât mai mulți Români. Educația este poate cel mai greu lucru de făcut pentru că cel mai greu este să ajungi în mentalul oamenilor. 
Pentru acest lucru este nevoie de acțiuni repetate si de amploare națională. De exemplu personalităților și a autorităților care este în acest moment unul modest.

©Copyrights 2020. All rights reserved by: Homeless Animal Hospital