Returnarea produselor

Returnarea produselor

Dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, cu eticheta originala nerupta sau dezlipita, impreuna cu toate accesoriile, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, conform legii.

Returul trebuie anuntat in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur trebuie sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau primite prin alte mijloace de comunicare online.

Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate, doar daca sunt in ambalajele originale si intacte.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Suma returnata clientului nu va contine eventualele cheltuieli de transport, suportate de catre furnizor, la livrarea initiala a comenzii.

Dupa receptionarea coletului supus returului, si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, vi se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.


ATENTIE!

Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail, înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

Numai dupa ce primiti acceptul scris din partea noastra, marfa poate fi returnata, utilizand aceeasi firma de curierat prin care Vanzatorul a facut livrarea.

Daca Clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare, valoarea acestuia, in cuantum de 20 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de catre Client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.


Conditii de returnare

Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete) nedeteriorat. 

Marfa returnata va fi livrata direct la adresa indicata in emailul primit.

Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care ati comandat-o, produsul se poate returna fara a plati taxa tur-retur.

*ATENTIE Pe site sunt trecute dimensiunile pentru fiecare produs - daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs.

In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie, va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand taxele de transport catre dvs.

Daca motivele de retur se datoreaza Vanzatorului (defecte, erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de catre acesta. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte, pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.


La produsele aflate in promotie, nu se returneaza contravaloarea in bani, si nici nu pot fi schimbate cu alte produse.

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi care nu a fost rezolvată, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea formularului de returnare din pagina aferenta.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

©Copyrights 2020. All rights reserved by: Homeless Animal Hospital