banner-cotnari
Misiune

Acest proiect este derulat de WORLD ANIMAL VETERINARY EMISSARIES , o asociație fondată în 2011. În acest moment suntem o echipă de 20 de medici și asistente veterinare și personal auxiliar, care au împreună un singur scop: să ajute acolo unde nu ajută nimeni și unde nevoia este urgentă și critică.

Acest program ajută cățeii și pisicile abandonate, aflate în adăposturi, care provin din familii cu venituri modeste sau care aparțin unor categorii defavorizate. Fie că aparțin unor pensionari cu venituri mici, familii monoparentale sau cu mulți copii în creștere, situații speciale din viață (probleme de sănătate, accidente, calamități, violența în familie etc) sau că dintr-un motiv sau altul nu se poate asigura plata tratamentului în sistemul veterinar privat, se poate apela la noi pentru a evalua gradul în care putem ajuta.

Nu suntem un adăpost, dar prin expunerea pe care o avem, încercăm să ajutăm cazurile de animale fără căsuță pe care le tratăm.

Activitatea nostră este susținută de donațiile Oamenilor și se bazează pe un ajutor minimal dar care oferit constant ne permite să ajutăm rapid și decisiv. Mai multe detalii în secțiunea „Ajută și tu!”.


catel abandonat

©Copyrights 2020. All rights reserved by: Homeless Animal Hospital